MINI Lifestyle Winter Collection

MINI Lifestyle Winter Collection: Τα Γνήσια Αξεσουάρ και Είδη Lifestyle MINI προετοιμάζουν και αυτόν τον χειμώνα.
Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, το ΜΙΝΙ προσφέρει μπαγκαζιέρα οροφής, βάση σχάρας οροφής, σετ για σκι και snowboard, ότι ακριβώς χρειάζεται για
τους οπαδούς του ΜΙΝΙ.
Απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε χειμερινό προορισμό αποτελούν επίσης το φορητό σύστημα...πλοήγησης και η βάση MINI. Μαζί με τα χειμερινά ελαστικά ΜΙΝΙ διατίθενται και οι αντίστοιχες ζάντες για κάθε χειμερινή απόδραση ΜΙΝΙ.
Επιπλέον, τα ΜΙΝΙ Lifestyle αξεσουάρ, όπως stylish αθλητικά παπούτσια, ζεστές hoodie ζακέτες και ρετρό καμπαρντίνες συμπληρώνουν το ΜΙΝΙ στυλ με νέο ύφος στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιλεγμένα χειμερινά αξεσουάρ ΜΙΝΙ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MINI και ενημερωθείτε με τις ειδικές τιμές, έως τις 05 Ιανουαρίου 2012.
MINI FOLDING BIKE 2011
Επειδή η οικολογική συνείδηση είναι ΜΙΝΙ, το νέο σπαστό MINI Folding Bike είναι η πιο fun λύση.
Ιδανικό για την πόλη, αλλά και για ταξίδια, με ελαφρύ αλουμινένιο σκελετό και έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης για τη μεταφορά, προσφέρει άνεση και κίνηση ΜΙΝΙ και στους δύο τροχούς.
Το MINI Folding Bike με το συναρπαστικό design και τις ξεχωριστές γραμμές, με λεπτομέρειες στη σχεδίαση όπως το λεπτό μαύρο ματ φινίρισμα, την φωσφορίζουσα κίτρινη αλυσίδα, καθώς και το ΜΙΝΙ κουδουνάκι, κλέβουν την παράσταση.
[Δ.Τ. BMW PRESSCLUB]
Keywords
Τυχαία Θέματα