A1 | "Αιώνια" μάχη, μέρος δεύτερο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον δεύτερο τελικό της Α1, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, με τους γηπεδούχους να επιζητούν τη νίκη για να "εξαργυρώσουν" την εκτός έδρας επιτυχία τους στο ΣΕΦ, ενώ οι φιλοξενούμενοι
επιθυμούν να επανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας, κάνοντας το "διπλό" στην έδρα του αντιπάλου τους.

Μάχη για γερά νεύρα αναμένεται η Κυριακάτικη (9/6, 21:00, ΝΕΤ) αναμέτρηση των δυο "αιωνίων", με τα "θέλω" και των δυο αντιπάλων να είναι επιτακτικά. Οι μεν "πράσινοι" θέλουν να κάνουν το 2-0 με τον κόσμο στο πλευρό τους, για να έχει ουσία το μπρέικ στο ΣΕΦ, ενώ οι δε "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη για να επαναφέρουν το πλεονέκτημα έδρας και πάλι στο Φάληρο.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στη προπόνηση του Σαββάτου (8/6), ενώ προσπάθησε να "προσγειώσει" τους παίκτες του και να τους κάνει να ξεχάσουν τα του ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζωκας από την άλλη είδε τον Έισι Λο να βγάζει μέρος της προπόνησης και αναμένεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, αφού κρίνεται ελαφρώς πιο έτοιμος από το παιχνίδι της Παρασκευής (7/6). Άπαντες στο λιμάνι πιστεύουν στη νίκη, καθώς σε αντίθετο αποτέλεσμα και με το σκορ 0-2 στις νίκες, η υπόθεση τίτλος δυσκολεύει υπερβολικά.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Γιάννης Φούφης.

Keywords
Τυχαία Θέματα