Kαι ο ΟΦΗ για Πετρόπουλο

09:24 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στόχος του Αντώνη Πετρόπουλου, από τη στιγμή που έφυγε από την ΑΕΚ, ήταν να παίξει στο εξωτερικό. Θεωρητικά αυτή η ιδέα δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά για την ώρα φαίνεται πως υπάρχουν... αντικειμενικές δυσκολίες. Έτσι αναγκάζεται να συζητήσει με ομάδες της Σούπερ Λίγκα, με τελευταία τον Αστέρα Τρίπολης. Έχει όμως κι άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα εκείνη του ΟΦΗ ο οποίος σύμφωνα με τη SD βλέπει "ζεστά" την περίπτωση του Έλληνα φορ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρουν πως οι Κρητικοί άρχισαν να καταστρώνουν πλάνα χωρίς τον Σάκη Παπάζογλου.

Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμα πρόταση, όμως οι Ηρακλειώτες θεωρούν ασύμφορη τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

Ο Παπάζογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο συμβόλαιό του, τη νέα χρονιά αναμένεται να πάρει 180.000 ευρώ (τα διπλάσια από πέρυσι), ποσό απαγορευτικό για το οικονομικό νοικοκύρεμα που έχει αρχίσει η διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη.

Για αυτό τον λόγο στην κρητική ΠΑΕ έχουν αρχίσει να εξετάζουν εναλλακτικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της επίθεσης και ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού βρίσκεται έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και δεν είναι φτηνός για τα δεδομένα των Κρητικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα