A1 | Στο ίδιο εργο...

Πράξη δεύτερη σήμερα (26/04) στους ημιτελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τους δύο "αιωνίους" να στοχεύουν στο 2-0, προβάδισμα με το οποίο θα βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το μεγάλο τελικό.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 17:00 και θέλει εκτός φυσικά από τη νίκη, να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο από εκείνο του πρώτου παιχνιδιού. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ταυτόχρονα σκέφτεται να

ξαναβάλει στη δωδεκάδα τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στίβεσον, Μπατή και Γιάνκοβιτς, αλλά επιθυμεί από την ομάδα του να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ούτως ώστε να πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Ο φετινός κυπελλούχος Ελλάδας, Παναθηναϊκός, φιλοξενεί τον Κολοσσό και επιθυμεί να εμφανιστεί το ίδιο σοβαρός, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ροδίτες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μάικ Μπατίστ, που υπέστη ελαφριά θλάση στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού στο τέταρτο λεπτό του ματς της Τρίτης.

Από την άλλη, ο Βασίλης Φραγκιάς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να κοντράρουν στα ίσια τους "πράσινους" είναι ελάχιστες, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η συμμετοχή του Γιάννη Γεωργαλή παραμένει ερωτηματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα