A1 | Στον απόηχο του ντέρμπι...

Το κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής της Α1 είναι προγραμματισμένο για σήμερα (27/10), καθώς οι πέντε από τις επτά αναμετρήσεις της τρίτης... στροφής του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Ο Αρης με τον Βαγγέλη Αγγέλου στο "τιμόνι" υποδέχεται τον Ηλυσιακό και αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ενώ... λογαριασμό θέλει να ανοίξει και η Καβάλα, η οποία υποδέχεται τον αήττητο μέχρι στιγμής Πανιώνιο. Ο Κολοσσός φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό και θα

αναζητήσει το τρία στα τρία ενώ οι "σταχυοφόροι" θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Το Περιστέρι υποδέχεται τον Απόλλωνα ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Tην Κυριακή (28/10) η σκυτάλη περνάει στον Ικαρο και τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά τη νίκη του στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το... χαστούκι που δέχθηκε από την Ζαλγκίρι. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο. Οι "πράσινοι" με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη επικράτησή του επί της Ολίμπια για την Ευρωλίγκα, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στον ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Ηλυσιακός Σώμος-Ταβουλαρέας-Τζαφλέρης (Δροσόπουλος)
Βενετόκλειο 16.00 Κολοσσός Ρ-Πανελευσινιακός Μάνος-Ανδρικόπουλος-Μαγκλογιάννης (Βιτζηλαίος)
ΔΑΚ Καλαμίτσας 17.00 ΕΚ Καβάλας-Πανιώνιος Σχινάς-Αφεντουλίδης-Γεωργιάδης (Τσούλης)
ΚΓ Περιστερίου 17.00 Περιστέρι-Απόλλων Π. Αναστόπουλος-Μπήτης-Δεσλής (Παλάτος)
ΔΚΓ Κραχτίδη 19.00 ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ Τανατζής-Ψαριανός-Θεονάς (Μπακάλης)
Κυριακή 28 Οκτωβρίου
ΔΑΚ Γλυφάδας 17.00 Ίκαρος Κ.-Ολυμπιακός (ΕΤ1) Σταματόπουλος-Πουρσανίδης Κ-Αναστόπουλος Αντ. (Ελευθεριάδης)
Δευτέρα 29 Οκτωβρίου
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο (ΝΕΤ) Πουρσανίδης Γ-Παφίλης-Νικολούλης (Σγουρός)

Keywords
Τυχαία Θέματα