Final Four | Ιβκοβιτς: "Η άμυνα θα του δώσει τον τίτλο"

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δήλωσε χαρούμενος που ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ίδια πετυχημένη συνταγή ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον τελικό της Ευρωλίγκας. επισημαίνοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να σταθούν στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν την Παρασκευή (10/5) για να μπορέσουν να κάνουν το repeat.

"Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός

βρίσκεται και φέτος στον τελικό της Euroleague. Σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει με την ίδια ομάδα, που όμως διαθέτει περισσότερη εμπειρία καθώς οι παίκτες παίζουν για ακόμα έναν χρόνο μαζί. Ο κορμός φτιάχτηκε από νεαρούς παίκτες και αυτό έφερε καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την ίδια μπασκετική φιλοσοφία, παίζοντας ομαδικά. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να παίζει τόσο καλά", είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι πιθανόν να χρειαστούν καλύτερο έλεγχο του ματς αν θέλουν να νικήσουν απόψε. Η Ρεάλ έχει περισσότερους παίκτες αστέρες όπως ο Ρούντι Φερνάντεθ αλλά νομίζω ότι το πνεύμα ομαδικότητας βρίσκεται στην πλευρά του Ολυμπιακού. Αν ο Ολυμπιακός παίξει καλή άμυνα όπως έκανε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, θα κάνει καλή δουλειά απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα