Final Four | Μαυροειδής: "Να κλείσουμε τους ανοιχτούς χώρους"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας στον Novaspor FM στάθηκε στην θέληση που είχε ο Ολυμπιακός αλλά και στην δίψα που είχαν οι παίκτες για να περάσουν στον τελικό.

Για το κλίμα στην ομάδα πριν τον τελικό: "Πήγαμε για ένα πρωινό χαλάρωμα. Κάναμε έναν περίπατο, ήπιαμε έναν καφέ. Θέλαμε να χαλαρώσουμε. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζουμε το βράδυ να είμαστε εμείς νικητές".

Για το πώς τους αντιμετωπίζει

ο κόσμος: "Υπάρχει αρκετός κόσμος στους δρόμους, έρχονται και στο ξενοδοχείο, ενώ μαθαίνουμε ότι θα φτάσουν ακόμα περισσότεροι. Και προχθές στο γήπεδο οι δικοί μας φίλαθλοι ήταν πολύ περισσότεροι από τους άλλους. Είναι όλοι τους χαρούμενοι και όπου μας βλέπουν λένε ότι μας πίστευαν από την αρχή πως θα παραμείνουμε στην κορυφή".

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Είναι μια κλασική ισπανική ομάδα. Τρέχει πολύ, σουτάρει και παίζει σε γρήγορο ρυθμό. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε λάθη και να τους κλείσουμε τους ανοιχτούς χώρους. Αυτόν νομίζω ότι θα τους εκνευρίσει και θα κάνει ευκολότερο το έργο μας.

Εξάλλου, νομίζω ότι η τακτική παίζει το 20% σε τέτοια παιχνίδι και η θέληση το άλλο 80%. Παίξαμε σαν λιοντάρια με την ΤΣΣΚΑ, μας φοβούνταν και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Ειδικά στα φάιναλ φορ και στους τελικούς, η δίψα και η θέληση είναι που δίνουν τις νίκες. Γι’ αυτό φάνηκε τόσο εύκολο το παιχνίδι την Παρασκευή".

Για την προετοιμασία πριν τον τελικό: "Αρχή μας από το ξεκίνημα της χρονιάς είναι να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, είτε είναι Ευρώπη, είτε είναι Ελλάδα. Από ‘κει και πέρα, ο προπονητής μας λέει να μην είμαστε φορτισμένοι, διότι έχουμε πετύχει ήδη πολλά. Μας είπε χαρακτηριστικά ότι έχουμε φτάσει στο Κύπελλο και πρέπει απλά να απλώσουμε το χέρι και να το πάρουμε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά πρέπει να πάρουμε την κούπα γιατί στο τέλος όλοι θυμούνται τον νικητή και όχι τον ηττημένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα