Greeks Abroad | Αποκλεισμός για τους Έλληνες του Μιλάνο

Άδοξα ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, καθώς παρότι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στην Σιένα, έχασε εντός έδρας (80-90) στο έβδομο και τελευταίο ματς των "8" των πλέι οφ και αποκλείστηκε.

Το επί μέρους 15-24 των φιλοξενούμενων στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους. Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι έφυγαν εν τέλει με το διπλό από το Μιλάνο και έριξαν στο καναβάτσο την παρέα του Αντώνη Φώτση και του Γιάννη Μπουρούση, περνώντας με συνολικό σκορ στις νίκες 4-3, στα ημιτελικά των ιταλικών πλέι οφ.

Ο Φώτσης κατέγραψε 5 πόντους (1/4 τρίποντα, 2/2 βολές), ισάριθμα ριμπάουντ και 1 τάπα σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Μπουρούσης 9 πόντους (1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 4/6 βολές), 6 "σκουπίδια" και 1 μπλοκ σε 20 λεπτά για λογαριασμό της Εμπόριο Αρμάνι, που είχε κορυφαίους τους Κιθ Λάγκφορντ (18 π.) και Τζέι Αρ Μπρέμερ (17 π.). Από την Σιένα, ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν εντυπωσιακός με 25 πόντους και 6 ασίστ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Μπόμπι Μπράουντ, Βίκτορ Σανικίντζε, με 17 πόντους έκαστος.

Η Σιένα στους "4" θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Βαρέζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα