Greeks Abroad | Μπουρούσης-Φώτσης... ρίχνουν τη "βασίλισσα", ηγέτης ο Σάκοτα!

Επειτα από πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα, η Σιένα βρίσκεται μία "ανάσα" από το να πέσει απ' το "θρόνο" της πρωταθλήτριας στον οποίο... στρογγυλοκάθεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, αφού οι Μπουρούσης, Φώτσης και η παρέα τους την κατατρόπωσαν με 82-67 και έκαναν το 3-2 στη μεταξύ τους σειρά!

Στο πέμπτο ματς, η Εμπόριο Αρμάνι ήταν καταιγιστική και έχει δύο ευκαιρίες να προκριθεί στα ημιτελικά της Lega A, με την εν δυνάμει πρωταθλήτρια Σιένα να είναι με την πλάτη στον τοίχο!

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εξαιρετικός και κορυφαίος της αναμέτρησης σημειώνοντας νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους

και 12 ριμπάουντ, ενώ το λιθαράκι του έβαλε και ο Αντώνης Φώτσης προσθέτοντας 9 πόντους με άψογη στατιστική (3/3 δίπ., 1/1 τρίπ.) και 9 ριμπάουντ. Θετικότατος ήταν και ο Μαλίκ Χέρστον με 17 πόντους. Από πλευράς Σιένα διασώθηκε μόνο ο Σανικίντζε ο οποίος πέτυχε 12 πόντους, κατεβάζοντας παράλληλα και 10 ριμπάουντ...

Η Βαρέζε "σφράγισε" ήδη το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, με τον Ντούσαν Σάκοτα να πραγματοποιεί φανταστική, ηγετική εμφάνιση και να φανερώνει ότι έχει... αναγεννηθεί! Ο 27χρονος Ελληνοσέρβος φόργουορντ διέλυσε την άμυνα της Βενέτσια φορτώνοντας το καλάθι της με 23 πόντους και απίστευτα ποσοστά (4/4 βολ., 5/5 δίπ., 3/4 τρίπ.), ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ σε περίπου 27 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, στα ημιτελικά η Βαρέζε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Εμπόριο Αρμάνι-Σιένα, με το ενδεχόμενο ο Σάκοτα να βρει στο δρόμο του τους Φώτση-Μπουρούση να είναι πολύ πιθανό!

Keywords
Τυχαία Θέματα