Δεν στεναχωρήθηκε κανείς…

23:38 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 3-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Το Σκουντέτο βρίσκεται ήδη στο μουσείο της Μεγάλης Κυρίας», το ρεκόρ των 91 βαθμών χάθηκε την περασμένη αγωνιστική κι έτσι οι παίκτες του Κόντε εμφανίστηκαν αδιάφοροι κόντρα στη Σαμπντόρια. Έτσι οι Γενοβέζοι κέρδισαν με 3-2 και οι Γιουβεντίνοι πανηγυρίζουν ακόμη για το τέλος μια άκρως επιτυχημένης σεζόν.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Κουαλιαρέλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ και στο 1'ο Ιταλός φορ δεν βρήκε στόχο. Στο 18' ο Ντα Κόστα είπε

όχι στον Τζιακερινι, ενώ στο 21' απέκρουσε και το πλασέ του Τζιοβίνκο. Τελικά το γκολ για τη Γιουβέντους ήρθε στο 25ο λεπτό με τον Πίρλο να βρίσκει όμορφα τον Κουαλιαρέλα και τον άσο της Γιούβε να νικά τον Ντα Κόστα. Η Σαμπντόρια ανέβασε στροφές και στο 31ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς με πέναλτι του Έντερ. Στο 40' ο Γκασταλντέλο έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παντοΐν.

Η Σαμπντόρια έφερε τούμπα το ματς στο 57' με τον Ντε Σιλβέστρι να κάνει το 2-1 με κεφαλιά, ενώ η Γιουβέντους πίεσε στη συνέχεια, αλλά αντί να ισοφαρίσει, δέχτηκε και 3ο γκολ στο 75' από τον Ικάρντι. Το χαλαρό κλίμα της Γιουβέντους εκφράστηκε ακόμη πιο έντονα στην αλλαγή τερματοφύλακα που έκανε ο Κόντε στο 79', ρίχνοντας στο ματς τον Ρουμπίνιο για να του δώσει την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά στο 90+2' ο Τζιακερίνι έκανε το τελικό 3-2.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Καστελίνι, Γκασταλντέλο, Ομπιάνγκ, Πόλι, Ντε Σιλβέστρι, Παλόμπο (66' Μουνάρι), Εστιγκαρίμπια (84' Μπεράρντι), Έντερ(78' Σανσόνε) , Ικάρντι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι (79' Ρουμπίνιο), Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντοΐν (74' Λιχτστάινερ), Τζιακερίνι, Ίσλα, Πίρλο, Ντε Τσέλιε, Κουαλιαρέλα, Τζιοβίνκο (74' Μπέντνερ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα