Greeks Abroad | "Κεραυνοβολούσε" ο Κουφός, αλλά αυτό δεν έφτανε

Η τρομερή εμφάνιση του Κώστα Κουφού (16π., 9 ριμπ.) πήγε... στο βρόντο, καθώς το αήττητο σερί των Νάγκετς έλαβε τέλος με... άσχημο τρόπο στην Οκλαχόμα, όπου οι Θάντερ τους συνέτριψαν με 117-97, διατηρώντας το καλύτερο ρεκόρ φέτος (31-8) στον μαγικό πλανήτη.

Ο διεθνής Ελληνας σέντερ αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για τους Νάγκετς και την... παρηγοριά του Τζορτζ Καρλ, ο οποίος είδε τα πρώτα "βιολιά" της ομάδας του να βρίσκονται σε κακό βράδυ. Ετσι, "απόντων" των υπολοίπων, οι Κουφός ανέλαβε

δράση και έκανε ό,τι μπορούσε για να... μαζέψει την κατάσταση, σημειώνοντας 16 πόντους (6/6 δίπ., 4/6 βολ.), 9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, όντας ο κορυφαίος για το Ντένβερ, όμως αυτό δεν έφτανε...

Οι Θάντερ δεν ήθελαν επουδενί να χάσουν μέσα στην έδρα τους, ακόμη και από τους εξαιρετικούς φέτος -αλλά και φορμαρισμένους τον τελευταίο καιρό- Νάγκετς, τους οποίους και κατατρόπωσαν με 117-97, διακόπτοντας με αυτό τον τρόπο το αήττητο σερί 6 αγώνων της παρέας του Κουφού.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ "ντύθηκε"... Ντουράντ και ήταν εκείνος που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά, κάνοντας σμπαράλια την άμυνα των "Σβώλων" με 32 πόντους, ενώ ο "Durantula"-που δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά περισσότερα με τέτοιο Ουέστμπρουκ!- πέτυχε 20 πόντους, όσους και ο εξίσου πολύ καλός Κέβιν Μάρτιν.

Για τους Νάγκετς, πέραν του μοναδικού διασωθέντος Κώστα Κουφού, ακολούθησε ο Τζαβάλ ΜακΓκι με 15 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα