Greeks Abroad | Νικητής ο Μαυροκεφαλίδης στον ελληνικό "εμφύλιο"!

Ηταν και οι δύο... υπέροχοι! Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Νικ Καλάθης ήταν... όλα τα λεφτά στην αναμέτρηση του Κράσνονταρ ανάμεσα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο ο φόργουορντ-σέντερ των φιλοξενούμενων ήταν εκείνος που πανηγύρισε στο τέλος!

Η Σπαρτάκ "άλωσε" την έδρα της Λοκομοτίβ επικρατώντας με 61-71 και ταυτόχρονα την έπιασε στο βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 9-8! Μάλιστα, στην ισοβαθμία η παρέα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη έχει το πάνω χέρι.

Ο άλλοτε φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού

έδωσε στην Σπαρτάκ υπερπολύτιμες λύσεις μετρώντας 7 πόντους (2/6 δίπ., 1/2 τρίπ.), κατέβασε ωστόσο και 9 ριμπάουντ, ενώ στη συγκομιδή του πρόσθεσε και 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 1 ασίστ!

Απ' την άλλη, ο... ηττημένος Νικ Καλάθης μέτρησε 12 πόντους (4/8 δίπ.), ενώ παράλληλα μοίρασε και 9 ασίστ, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έκανε 4 κλεψίματα και 1 κόψιμο! Ωστόσο, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του διεθνούς Ελληνα γκαρντ, η ήττα για την Λοκομοτίβ δεν αποτράπηκε με συνέπεια να υποχωρήσει στο 9-8 και όχι μόνο να την πιάνει η Σπαρτάκ στη βαθμολογία, αλλά να αρχίζει να απομακρύνεται από τη δεύτερη θέση που όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην Χίμκι...

Στο έτερο ματς με... ελληνικό "άρωμα", η ΤΣΣΚΑ "ιδρωσε" αλλά κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση της Κράσνιε Κρίλια (66-68) και να πανηγυρίσει ακόμη ένα πρωτάθλημα Ρωσίας, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να πετυχαίνει 5 πόντους, ενώ παράλληλα μέτρησε 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τον "Τεό" αυτό είναι το 7ο πρωτάθλημα που κατακτά με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα