Greeks Abroad | Σούπερ "Κάι" οδηγεί την Ούνιξ

Ο Κώστας Καϊμακόγλου (19π.) ήταν για ακόμη μια φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ούνιξ Καζάν και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα με 67-74 στην πρεμιέρα του Eurocup.

Τα εύκολα, δύσκολα πήγε να κάνει η Ούνιξ Καζάν απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα. Η ομάδα του Καζάν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε προβάδισμα επτά πόντων (35-42). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προηγούνται και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στην τελευταία περίοδο χαλάρωσαν και η Ζιέλονα Γκόρα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη

την ευκαιρία και μείωσε την ψαλίδα της διαφοράς. Η Ούνιξ όμως κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Γκόρα με 67-74.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Ούνιξ ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος σε 33'20'' λεπτά συμμετοχής είχε 19 πόντους με 7/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ μάζεψε πέντε ριμπάουντ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Ούνιξ και σε 23'56'' λεπτά συμμετοχής είχε δέκα πόντους (4/5 δίποντα, 2/2 βολές) και έξι ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα