Greeks Abroad | Στα γνωστά... στάνταρ τους Κουφός και Νάγκετς!

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τους Νάγκετς και τον Κώστα Κουφό! Η ομάδα του Ντένβερ μετά από δύο σερί ήττες επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών και μεγάλο μερίδιο σε αυτό είχε και ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος έπειτα από ένα... διάλειμμα δύο αγώνων φανέρωσε ξανά το καλό του πρόσωπο στο παρκέ.

Η αρμάδα του Τζορτζ Καρλ διέλυσε 109-87 τους Νετς και πέτυχε τη 18η διαδοχική εντός έδρας νίκη της, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι στο "Pepsi Center" είναι... ασταμάτητη, καθώς σε 36 ματς έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές! Οι 'Σβόλοι" έφτασαν τις 50 νίκες σε 74 αναμετρήσεις

του NBA και συνεχίζει την.. τρελή πορεία της.

Ο Κουφός είχε θετικότατη παρουσία στα 24:11 λεπτά που αγωνίστηκε και ήταν εξίσου καλός σε άμυνα και επίθεση. Κατέγραψε 13 πόντους (10 εξ αυτών στην πρώτη περίοδο) με 1/4 βολές και 6/8 δίποντα), και επιπλέον 9 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος, βγάζοντας εκτός ρυθμού ένα από τα μεγαλύτερα "όπλα" του Μπρούκλιν, τον Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους (3/9 βολές, 4/15 δίποντα) και 7 ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για τους Νάγκετς ήταν ο Εβάν Φουρνίε! O 20χρονος Γάλλος ρούκι πήρε άφθονο χρόνο συμμετοχής από τον Καρλ και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, με 19 πόντους σε 20,5 λεπτά (και τα δύο ρεκόρ καριέρας).

Keywords
Τυχαία Θέματα