Greeks Abroad | Βασιλειάδης: "Χρειάζεται να είσαι λίγο τρελός..."

Ο Κώστας Βασιλειάδης πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Μπιλμπάο και με αφορμή τα σενάρια για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ο ίδιος δήλωσε πως στο μυαλό του είναι μόνο η Μπιλμπάο.

Ο Έλληνας διεθνής, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Marca, δήλωσε:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: "Είναι καλό να μιλάνε για το που θα πάει ένας παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι 100% τη Μπιλμπάο. Για μένα δεν είναι τα λεφτά, αλλά που θα αισθάνομαι καλά. Αγαπώ πολύ και την ομάδα αλλά και τους

φιλάθλους εδώ".

Για τα νικητήρια καλάθια που έχει πετύχει: "Χρειάζεται να είσαι λίγο τρελός, αλλά και... κρύος. Μου αρέσει να παίρνω τα τελευταία σουτ. Κάποια μπαίνουν, άλλα όχι. Πρέπει να είσαι πάντα 100% έτοιμος γι΄ αυτό".

Για τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής που έχει στην Μπιλμπάο: "Ο χρόνος συμμετοχής μου με κάνει να νιώθω σημαντικός για μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες της λίγκας. Μου δίνει απίστευτη αυτοπεποίθηση".

Για την ευστοχία του στα σουτ τριών πόντων: "Δύο φορές την ημέρα, νωρίς το πρωί κι άλλη μια αργά, περνάω στο παρκέ μισή ώρα σουτάροντας τρίποντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα