NBA | Αγνοείται ο Όντομ...

Ανησυχητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τον Λαμάρ Όντομ, για τον οποίο βγήκε αποκάλυψη ότι τα τελευταία δύο χρόνια έκανε χρήση κοκαΐνης.

Όπως αναφέρει το "tmz.com", ο 34χρονος φόργουορντ (2,08μ.) αγνοείται, καθώς δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες και οι κοντινοί του άνθρωποι φοβούνται για τα χειρότερα. Πηγές από το περιβάλλον του Αμερικανού λένε πως ούτε η ίδια η σύζυγός του, Κλόι Καρντάσιαν, έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Του τηλεφωνεί συνεχώς, ωστόσο αδυνατεί να τον εντοπίσει και έχει χάσει κάθε επαφή μαζί του, τόσο αυτή όσο και

τα υπόλοιπα άτομα του περιβάλλοντός του.

Το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει τεράστια ανησυχία σε συγγενείς και φίλους του Όντομ, με το φόβο ότι μπορεί να έχει πάθει κάτι κακό να μεγαλώνει όσο περνούν οι ώρες και δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον δις Πρωταθλητή του NBA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του πρώην παίκτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, μην αντέχοντας άλλο από τα... καμώματα του άντρα της και τα σενάρια περί χρήσης κοκαΐνης, τον πέταξε έξω από το σπίτι τους. Οπότε αυτό το γεγονός ίσως παίζει το ρόλο του στην εξαφάνιση του Όντομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα