NBA | Ανέλαβε τους Μπακς ο Ντρου

Ο Λάρι Ντρου αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τους Χοκς, έπειτα από τρία χρόνια ως πρώτος προπονητής, ωστόσο δεν άργησε να βρει δουλειά. Οι Μπακς ήρθαν σε συμφωνία μαζί και ο 55χρονος κόουτς ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ομάδας!

Ο Αμερικανός κόουτς πέρασε 9 χρόνια στην Ατλάντα, όπου από το 2004 μέχρι το 2010 εργάστηκε ως βοηθός, ενώ την τελευταία τριετία ήταν ο τεχνικός ηγέτης των "Γερακιών". Όμως, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, με τον Ντρου να μην χάνει καθόλου χρόνο

και να δίνει τα χέρια με τους ιθύνοντες του Μιλγουόκι.

Ο γενικός διευθυντής των "Ελαφιών", Τζον Χάμοντ, ήρθε σε επαφή μαζί του, και το... φλερτ δεν άργησε να εξελιχθει σε... γάμο, με το συμβόλαιο να αφορά τα επόμενα τρία χρόνια και την ομάδα να έχει οψιόν ανανέωσης και για τέταρτη σεζόν. Η πρόσληψη του πρώην προπονητή των Χοκς ανακοινώθηκε επίσημα από τους Μπακς, οι οποίοι τερμάτισαν φέτος τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 38-44, αλλά στον πρώτο γύρο των πλέι οφ αποκλείστηκαν με sweep (4-0) από τους Μαϊάμι Χιτ.

"Είμαστε χαρούμενοι για την συμφωνία μας με τον Λάρι Ντρου. Μέσα από μια λεπτομερή αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι το ρεκόρ του με τους Χοκς, μαζί με την εμπειρία του σαν προπονητής και σαν αθλητής, ήταν τα στοιχεία που έκαναν την περίπτωσή του ιδανική για την ομάδα μας", δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ του Μιλγουόκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα