NBA | Αποφασίζει την Δευτέρα ο Ντερόν

Από την μέρα που άνοιξε η αγορά του NBA, ο Ντερόν Ουίλιαμς δεν έχει δείξει τις προθέσεις του για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, αλλά πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα (09/07) το μυστήριο θα λυθεί.

Ο παίκτης δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τι σκέφτεται, παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται από τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Μαρκ Κιούμπαν, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον "D-Will" να μετακομίσει στο Ντάλας.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Ντερόν Ουίλιαμς θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση την προσεχή Δευτέρα (09/07). Πάντως από οικονομικής απόψεως το προβάδισμα το έχουν οι Νετς, μιας και έχουν προσφέρει στον Ντερόν πενταετές συμβόλαιο με αμοιβή που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Η πρόταση των Μάβερικς είναι για τετραετή συνεργασία, με τις απολαβές του παίκτη να είναι 75 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Ντερόν Ουίλιαμς, θα παίξει ο Τζέισον Κιντ! Οι δύο παίκτες περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας γκολφ και ο Ντερόν συμβουλεύεται τον Κιντ αναφορικά με την μετακίνησή του ή όχι στους Μάβερικς.

Keywords
Τυχαία Θέματα