NBA | Απολύθηκε ο ΜακΜίλαν!

Μετά τον Μάικ Ντ' Αντόνι που αποχώρησε από τους Νικς, άλλος ένας προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο ομάδας του ΝΒΑ... Ο λόγος για τον Νέιτ ΜακΜίλαν, ο οποίος απολύθηκε από το Πόρτλαντ μετά από 7 χρόνια!

Χαμός επικρατεί στο μαγικό κόσμο τις τελευταίες μέρες, με τις ανταλλαγές να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο, αλλαγές έχουμε και στις θέσεις των τεχνικών, με τον ΜακΜίλαν να χωρίζει σήμερα με τους Μπλέιζερς! Τη θέση του Αμερικανού κόουτς αναμένεται να πάρει -ως υπηρεσιακός προπονητής-

ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Κέλεμπ Κανάλις.

Ουσιαστικά ήταν η… αυλαία στο πείραμα των τελευταίων ετών, που συνδυάστηκε από το "κόψιμο" του Γκρεγκ Όντεν, την αποτυχία "αναγέννησης" της ομάδας και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μετά την άσχημη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη (έχαναν με 42 πόντους διαφορά).

"Ουσιαστικά με αυτές τις κινήσεις ετοιμαζόμαστε μέσω του ντραφτ και της ελεύθερης αγοράς να ακολουθήσουμε μια διαφορετική ρότα το καλοκαίρι" τόνισε ο πρόεδρος του Πόρτλαντ Λάρι Μίλερ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΜακΜίλαν έκλεισε το κεφάλαιο στο Όρεγκον ως ο τρίτος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία των Μπλέιζερς πίσω από τον Τζακ Ράμσεϊ και τον Ρικ Είντελμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα