ΠΑΟΚ | "Πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ"

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ζόραν Σάβιτς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ξέχασαν την προσφορά του.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Sport 103", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ παράλληλα έφερε στη μνήμη

του τις αξέχαστες στιγμής που βίωσε με το δικέφαλο.

"Ήμασταν πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τον παίκτη χρειαζόμασταν σε κάθε θέση και φτάσαμε τόσο μακριά", δήλωσε αρχικά ο 35χρονος Σέρβος και πρόσθεσε:

"Κάθε παιχνίδι ήταν δύσκολο και τα δύο εκείνα με την Στεφανέλ. Είχαμε πίεση, στο δεύτερο ματς δεν ήταν σίγουρο εάν παίξω εγώ. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, είχαμε ομάδα με πολύ ταλέντο και σίγουρα αξίζαμε να παίζουμε στη Ευρωλίγκα. Το πετύχαμε απέναντι στην Στεφανέλ που είχε τότε τον Μποντιρόγκα, τον Φούτσκα και τον Τζεντίλε.

Και εμείς είχαμε πολύ καλούς παίκτες όπως τον Μπέρι, τον Πρέλεβιτς που ήταν απίστευτος στο σκοράρισμα και πετύχαμε αυτό τον στόχο. Μάλιστα είχαμε φτάσει και στον πέμπτο τελικό στο πρωτάθλημα". Ακόμη μίλησε:

Για την υποδοχή στην Θεσσαλονίκη: "Ήταν απίστευτες στιγμές. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανέβηκαν την σκάλα στο αεροπλάνο και πανηγύρισαν μαζί μας".

Για το αν θεωρεί πως εκλάπη το πρωτάθλημα στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό: "Ήταν απίστευτα τα όσα έγιναν τότε. Ακόμη και τα πέντε δευτερόλεπτα που είχαν σφυριχτεί. Ήταν μια μεγάλη απώλεια για εμάς το ότι παίζαμε χωρίς του φιλάθλους μας".

Για το αυτή την στιγμή είναι προπονητής ο Σούλης Μαρκόπουλος: "Πρόκειται για έναν καλό προπονητή, δεν ήταν εύκολο να διαδεχτεί τον Ίβκοβιτς. Μας βοήθησε σημαντικά, είναι ένα μεγάλο μπασκετικό μυαλό".

Για το ότι πρόεδρος είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς. "Παίξαμε μαζί δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και έναν στην Ιταλία. Ξέρει πολύ καλά στο μπάσκετ και δεν βρίσκεται στην καλύτερη θέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον ΠΑΟΚ. Ήταν από τους καλύτερους σουτέρ που έχω δει στην ζωή μου. Του εύχομαι τα καλύτερα, αν και ξέρω πως η κατάσταση όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Ελλάδα είναι δύσκολη".

Για το αν του ζητήσει ο Πρέλεβιτς την βοήθειά του: "Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα στην καρδιά μου. Μου αρέσει να θυμάμαι την διετία και αν μου ζητήσει να τον βοηθήσω γιατί όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Ευρώπη. Όσον αφορά την τιμή που μου κάνανε όταν είχα έρθει στην Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ σημαντικό για μένα και ο ΠΑΟΚ φάνηκε πως δεν με ξέχασε".

Ο Νάσος Γαλακτερός, είπε: "Ηταν ματς διαφήμιση για το μπάσκετ. Ηταν μαγική μέρα για εμάς. Δεν έχει μπει στο βιβλίο μου αυτή η στιγμή της ομάδας, είναι στην καρδιά μου και προτιμώ να είναι εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα