NBA | Μπελινέλι: "Έτοιμοι για μάχη οι Μπουλς"

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε -όπως είναι απόλυτα λογικό- ως στόχο των Μπουλς για τη νέα σεζόν ο Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος αποκτήθηκε στη φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού από την ομάδα του Σικάγο και φαίνεται έτοιμος για... μεγάλα πράγματα!

Με τον Ντέρικ Ρόουζ για πολλούς μήνες στα... πιτς, ο κόουτς Τομ Τιμποντό ήθελε παίκτες για να γεμίσει την περιφερειακή του γραμμή. Γι’ αυτό, οι "ταύροι" εκτός από τον Μπελινέλι, πήραν ακόμα

τον Νέιτ Ρόμπινσον και τον Κιρκ Χάινριχ, ελπίζοντας να παρουσιαστούν πιο δυνατοί τη φετινή περίοδο και να φορέσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή μετά από 15 χρόνια.

"Οι Μπουλς είναι έτοιμοι να παλέψουν για το πρωτάθλημα", δήλωσε στην "Tuttosport" ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό σουτ και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις κυρίως στη θέση "2".

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο Ιταλός διεθνής φορούσε τη φανέλα των Χόρνετς, ενώ πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 66 παιχνίδια (55 βασικός) και 29,8 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα