NBA | Έπαιζε τραυματίας ο "βασιλιάς"!

Έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και ότι και να έχει το ξεχνάει αμέσως όταν βγαίνει στο παρκέ, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό... Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας στην Ιντιάνα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ χτύπησε στον παράμεσο του αριστερού του χεριού στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης με τους Πέισερς, όπου οι Χιτ γνώρισαν την ήττα με 105-90 την Κυριακή.

Παρόλα αυτά, ο "βασιλιάς" όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό του, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά,

αφού πριν είχε δέσει το δάχτυλό του και μάλιστα ήταν εξαιρετικός, έχοντας 24 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 41 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, μετά το τέλος του αγώνα έβαλε πάγο στο σημείο που πονούσε, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιζε ήδη με πόνους στον δεξιού αγκώνα του.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του παραμένει άγνωστη, καθώς η ομάδα του Μαϊάμι χθες δεν είχε προπόνηση οπότε δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο, πηγές του πρωταθλήματος αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα το δάχτυλο του ΛεΜπρόν να έχει εξαρθρωθεί.

Τη φετινή σεζόν ο Αμερικανός σούπερ σταρ σουτάρει με το καλύτερο ποσοστό της καριέρας του εντός παιδιάς (53%), όμως, στα τελευταία πέντε ματς έχει μόλις 40% ευστοχία.

Πλέον, απομένει να μάθουμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, με τους Χιτ να υποδέχονται αύριο τους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς.

Keywords
Τυχαία Θέματα