Μαλεζάς: Δεν πρέπει να υποσχεθούμε κάτι

13:17 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με τα παιχνίδια των πλέι οφ να βρίσκονται προ των πυλών, ο Στέλιος Μαλεζάς υποστήριξε πως δεν πρέπει να δοθούν υποσχέσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ προκειμένου εκείνος να επιστρέψει στην Τούμπα και να ενισχύσει την ομάδα σημειώνοντας πως η οικονομική κρίση έχει κρατήσει τον κόσμο μακριά από το γήπεδο. Παράλληλα για το ξέσπασμα του Μπόλονι μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε πως δεν πρέπει να δίνεται σημασία στο πώς

αισθάνεται ο προπονητής ή κάποιος μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ"
Για τις διακυμάνσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει θέμα υποτίμησης κανενός αντιπάλου. Το πώς θα παίξει η ομάδα σε ένα παιχνίδι, αν θα έχει καλή απόδοση ή όχι, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και, κυρίως, από την μέρα στην οποία θα βρεθεί ο κάθε παίκτης και το πώς θα μπορέσει να συνεργαστεί αρμονικά με τους συμπαίκτες του, προκειμένου να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες για τα γκολ.
Η ομάδα έχει δείξει ποιες είναι οι δυνατότητες της. Με την διαφορά ότι δεν είναι τόσο εύκολο να τις δείχνει σε κάθε αγωνιστική. Αν μπορέσουμε και φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, τότε θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Είναι φανερό ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο, ώστε να λέμε ότι κάθε Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να φτάνει στο 100% της απόδοσης του. Αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της σεζόν, θεωρώ ότι ακόμα έχουμε δουλειά μπροστά μας προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο που περιέγραψα".
Για την εικόνα της Τούμπας στα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει πολύ κόσμο: "Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υποσχεθούμε κάτι στον κόσμο, προκειμένου αυτός να πειστεί και να γυρίσει πίσω στις κερκίδες της τούμπας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι ευθύνεται για αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο. Το μόνο που μου έρχεται ως πιθανή αιτία στο μυαλό είναι η οικονομική κρίση, που σαφώς έχει επηρεάσει το σύνολο όλων των οικογενειών και των νοικοκυριών. Από την άλλη, έχει αποδειχτεί πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον κόσμο του, έχει καταφέρει να φτάσει σε σημαντικές επιτυχίες. Έχουμε εξασφαλίσει νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα μας, τα οποία ήταν καθοριστικά για την πορεία μας, ειδικά στην διοργάνωση του πρωταθλήματος. Ενόψει, μάλιστα, του κυριακάτικου αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας να πάρουμε το τρίποντο, έτσι ώστε το βράδυ της Κυριακής, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την σειρά των αγώνων στα πλέι οφ".
Για τις τάσεις φυγής του Μπόλονι: "Δεν νομίζω ότι θα πρέπει εμείς να ασχολούμαστε με το πώς αισθάνεται ο προπονητής ή κάποιο μέλος της ομάδας. Από την στιγμή που ο προπονητής ή οποιοσδήποτε παίκτης βρίσκεται στην ομάδα, τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. Από εκεί και πέρα, για το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι θέμα του ίδιου και της διοίκησης να αποφασίσουν στο τέλος της σεζόν ποιο είναι το καλύτερο για καθεμία από τις δυο πλευρές και για την ομάδα συνολικά. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε χαρακτηρισμο

Keywords
Τυχαία Θέματα