NBA | Επέστρεψε στους Νικς ο Κουεντίν Ρίτσαρντσον!

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Κουεντίν Ρίτσαρντσον, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν θα φοράει τη φανέλα των Νικς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, οι οποίοι παρόλο που τερμάτισαν στην έβδομη θέση της Ανατολής παραμένουν πάντα μια εξαιρετικά υπολογίσιμη δύναμη. Οι Νικς, λοιπόν, στην προσπάθεια που αναμένεται να κάνουν για πρόκριση, ενισχύθηκαν με τον Κουεντίν Ρίτσαρντσον.

Ο 33χρονος σμολ φόργουορντ έχει να παίξει μπάσκετ από την περσινή σεζόν, καθώς τον

Οκτώβρη του 2012 αποδεσμεύθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ και έκτοτε δεν βρήκε στέγη σε κάποια ομάδα. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι Νικς, οι οποίοι πιστεύουν στις ικανότητές του και θεωρούν πως παρά τη μακρά αποχή του μπορεί να δώσει μερικά ποιοτικά λεπτά. Γι αυτό προχώρησαν στην απόκτησή.

Ο Αμερικανός άσος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα του "Μεγάλου Μήλου" και συγκεκριμένα από το 2005 έως το 2009, καταγράφοντας 9,7 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 241 ματς με την ομάδα της Νέας Υόρκης. Πέρσι με τη φανέλα του Ορλάντο έπαιξε 53 αγώνες, έχοντας κατά μέσο όρο 4 πόντους. Συνολικά μετράει 12 σεζόν στο ΝΒΑ με μέσο όρο 10,3 πόντους (39,8% στα συνολικά σουτ, 35,5% στα τρίποντα και 71,7% στις βολές), μαζί με 4,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά 26,8 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από Μάτζικ και Νικς, έχει αγωνιστεί σε Κλίπερς, Σανς και Χιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα