NBA | Γκίμπσον: "Να κλείσω την καριέρα μου στο Σικάγο"

"Ταύρος" για... πάντα θέλει να παραμείνει ο Τάι Γκίμπσον, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή που οι Μπουλς θα του προτείνουν επέκταση συμβολαίου!

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο, δηλώνει ανυπόμονος για τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες και τονίζει πως στο μυαλό του δεν υπάρχει η σκέψη για ανανέωση.

"Δεν το έχω σκεφτεί και πολύ για να πω την αλήθεια. Τις τελευταίες ημέρες δεν έχω ακούσει κάτι και είναι το τελευταίο πράγμα

που σκέφτομαι. Εστιάζω στις νίκες και είμαι έτοιμος για την σεζόν που έρχεται".

Ωστόσο, ο Αμερικανός άσος δεν μπορεί να κρύψει τη μεγάλη επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στο Σικάγο και εφόσον γίνεται να κλείσει την καριέρα του ως "ταύρος"!

"Ελπίζω. Πάντα ελπίζω ότι θα μου γίνει πρόταση. Θέλω να μείνω εδώ και αν γινόταν θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Θα περιμένουμε και θα δούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκίμπσον, ο οποίος σε περίπτωση που δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Μπουλς έως τις 31 Οκτωβρίου, τότε το καλοκαίρι του 2013 θα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα