NBA | Ιγκουοντάλα: "Δεν υπόσχομαι για το μέλλον μου..."

Η παρέα του Κώστα Κουφού πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, με τον Αντρε Ιγκουοντάλα να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, ο 28χρονος δυναμικός φόργουορντ αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρος για το αν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Νάγκετς τη νέα χρονιά.

Μάλιστα ο διεθνής Αμερικάνος φόργουορντ των "Σβώλων" θέλει να εξετάσει την πιθανότητα να ασκήσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του μετά από την τρέχουσα σεζόν. Αυτό θα επιτρέψει στον παίκτη να διεκδικήσει μία πολυετή συμφωνία με άλλη ομάδα ή ενδεχομένως να επιμηκύνει τη

δέσμευσή του με τους Νάγκετς.

"Έχεις να ζυγίσεις τις επιλογές σου. Με τη σεζόν που έχουμε κάνει ως ομάδα, κανονικά οποιοσδήποτε παίκτης θα έπρεπε να είναι αισιόδοξος. Οι ομάδες γνωρίζουν τι μπορώ να τους προσφέρω και ξέρω ότι εδώ (στους Νάγκετς) έχουν αντιληφθεί τι έχουν να περιμένουν από μένα".

"Υπάρχουν παίκτες που παίρνουν περίπου 50, 60, 70 ή και 80 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαια πολλών ετών όποιο και αν ήταν το ποσό όμως, εγκατέλειπαν ένα μεγάλο του αριθμό σε μια σεζόν επιλογής με την αποχώρησή τους. Παρ' όλα αυτά στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, λίγο πολύ τα έπαιρναν πίσω. Είχες ασφάλεια".

Ο Ιγκουοντάλα αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι θα ανανεώσει με τους Νάγκετς.

"Είναι φανερό ότι είναι μια επιχείρηση γι'αυτό πρέπει να εξετάζεις όλες τις επιλογές που έχεις. Εδώ έχουμε κάποιες καλές δυνατότητες αλλά δεν δίνω καμία υπόσχεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα