NBA | Καρμέλο: "Δεν έδιωξα εγώ τον Ντ’ Αντόνι"

Το μεγαλύτερο φταίξιμο για την αποχώρηση του Μάικ Ντ’ Αντόνι από την τεχνική ηγεσία των Νικς, πήγε στον σταρ της ομάδας, Καρμέλο Αντονι, με τον ίδιο τον παίκτη να τονίζει ότι δεν ευθύνεται εκείνος.

Στην προπόνηση των Νικς, ο Καρμέλο μίλησε στον Τύπο και ξεκαθάρισε ότι ακόμα και τώρα έχει μια πολύ καλή σχέση με τον πρώην προπονητή του.

"Με ενοχλούν όσα οκούγονται, γιατί ποτέ μου δεν ήθελα να έχω την ταμπέλα του παίκτη που διώχνει τους προπονητές. Έκανα ό, τι μπορούσα

να επικοινωνήσω με τον κόουτς, να μιλήσω με τον κόουτς, να έχω μια καλή σχέση μαζί του. Ακόμα και τώρα, πιστεύω ότι η σχέση μου με τον Ντ’ Αντόνι είναι υπέροχη", δήλωσε αρχικά ο Καρμέλο και συνέχισε:

"Μιλούσαμε συνέχεια με τον Μάικ, προσπαθώντας να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για το τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Αλλά αυτό δεν δούλεψε… Χάσαμε παιχνίδια και φυσικά το φταίξιμο πήγε επάνω μου. Δεν είμαι εγώ εκείνος που χάλασα το σύστημα του Ντ’ Αντόνι. Αλλά εάν θέλετε να με θεωρείτε υπεύθυνο, κάντε το! Θα το δεχθώ, όπως και πολλά άλλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα