A1 | Ιβκοβιτς: "Αδειάσαμε μετά το Κύπελλο"

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Πανιώνιο (τη νίκη με 73-64), με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να τονίζει ότι παρότι οι παίκτες του βρίσκονται σε καλή κατάσταση, "άδειασαν" μετά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Το παιχνίδι αυτό θα μας βοηθήσει, ο Πανιώνιος έπαιξε δυνατά και εμείς πιο εύκολα θα καταλάβουμε τα λάθη μας. Για

πρώτη φορά στην Α1 είχαμε τόσο κακό ποσοστό στα δίποντα και 19 λάθη. Πιστεύω, όμως, ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τα πλέι οφ και επιπλέον όλοι ήταν άδειοι μετά τον τελικό κυπέλλου. Μετά από μαtς με μεγάλη ένταση υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και φάνηκε στην αστοχία του Χάινς, του Σπανούλη και του Πρίντεζη και μόνο ο Λο που μπήκε στο παρκέ από τραυματισμό είχε 4/4 σουτ. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Θέλω να πω ευχαριστώ στις αρχές που μας βοήθησαν και μας έδωσαν μια μέρα παραπάνω, αλλά η ώρα του αγώνα ήταν πολύ κακή. Ήταν δύσκολο να οργανώσουμε ακόμα και τις προπονήσεις μας. Και επιπλέον για τους θεατές είναι πολύ κακή ώρα. Οι άνθρωποι δουλεύουν ή ξεκουράζονται για να βγουν το βράδυ" ήταν τα όσα δήλωσε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στο κακό παιχνίδι του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια και τα ματς με τη Σιένα. "Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, δεν είχαμε συγκέντρωση δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και κινδυνέψαμε. Μας μένουν δύο ματς στην Α1 που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά τώρα έχουμε τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και πάμε στη Σιένα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Όπου και να πάμε φέτος, πάμε για να κερδίσουμε. Να δώσουμε τα εύσημα στον Πανιώνιο, αλλά δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα