NBA | ΛεΜπρον: "Δεν με απασχολεί ό,τι λένε για μένα!"

Κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα στο NBA και αναδείχθηκε ξανά MVP των τελικών. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που κατακρίνουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς!

Ο 29χρονος φόργουορντ πετάει στα σύννεφα μετά τη μεγάλη του επιτυχία και αδιαφορεί για ό,τι λένε γι αυτόν, ενώ δηλώνει πως νιώθει πως νιώθει ευλογημένος.

"Γι’ αυτό γίνονται όλα. Ήρθα εδώ για να πάρω πρωταθλήματα και έχοντας κερδίσει δύο σε τρία χρόνια είναι κάτι υπέροχο. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και

νιώθω δικαιωμένος που βλέπω αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχω λόγια", ανέφερε αρχικά ο "Βασιλιάς" μετά την ολοκλήρωση του έβδομου και τελευταίου τελικού με τους Σπερς, στο Μαϊάμι.

"Αξίζουν συγχαρητήρια στους Σπερς. Μας έφτασαν στα όριά μας για να τους κερδίσουμε", πρόσθεσε.

Σχετικά με όσους τον επικρίνουν, σχολίασε: "Δεν μπορώ να ανησυχώ συνέχεια για το τι λέει ο καθένας για μένα. Είμαι ο Λεμπρόν Τζέιμς από το Άκρον του Οχάιο, δεν θα έπρεπε καν να είμαι εδώ. Αυτό αρκεί. Νιώθω ευλογημένος που κάθε μέρα μπαίνω στα αποδυτήρια και βλέπω τη φανέλα με το νούμερο ‘6’ και το όνομά μου στην πλάτη. Ό,τι και να λένε για μένα εκτός παρκέ, δεν έχει σημασία. Δεν με απασχολεί καν".

Το καλοκαίρι θα έχει ξεκούραση και... γάμο για τον σούπερ σταρ των Πρωταθλητών! "Θα είναι ένας από τους καλύτερους γάμους όλων των εποχών", είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα