NBA | ΛεΜπρον: "Το τρίτο σερί Πρωτάθλημα..."

Το επόμενο καλοκαίρι προβλέπεται "καυτό" στον μαγικό πλανήτη του NBA. Ο πιο σημαντικός λόγος; Μα φυσικά διότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς μένει ελεύθερος.

Το συμβόλαιο του 29χρονου φόργουορντ (2,03μ.) με τους Χιτ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014 και ήδη η... μεταγραφολογία έχει αρχίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τις υποψήφιες ομάδες για την απόκτησή του να δίνουν και να παίρνουν

και τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δύο από τους οργανισμούς που ακούγεται έντονα ότι θα κινηθούν για τον κάνουν δικό τους είναι οι Λέικερς και οι Καβαλίερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες φαίνεται πως τον έχει βάλει για τα καλά στο μάτι και στο πρόσωπό του βλέπει το νέο σημείο αναφοράς της, με δεδομένο ότι ο Κόμπε Μπράιαντ μεγαλώνει. Από την άλλη, στο Κλίβελαντ επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του "Βασιλιά", προκειμένου να φτάσουν μαζί του στην κορυφή του NBA. Θυμίζουμε ότι ο Τζέιμς έγινε ντραφτ από τους "Ιππότες" το 2003, όπου επιλέχθηκε στο νούμερο 1, και έπαιξε για χάρη τους μέχρι το 2010. Έκτοτε αγωνίζεται στους Μαϊάμι Χιτ, έχοντας κατακτήσει μέχρι σήμερα δύο Πρωταθλήματα, συνεχόμενα μάλιστα, την τελευταία διετία.

Τι λέει, όμως, ο ίδιος ο Αμερικανός σούπερ σταρ για τις φήμες γύρω από το όνομά του, αλλά και το μέλλον του;

"Δεν έχω ιδέα. Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτομαι καν. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στην προσπάθειά μου να κατακτήσω τρίτο σερί Πρωτάθλημα με τους Χιτ. Ωστόσο, όταν έρθει το επόμενο καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε αρχικά στη "sun-sentinel.com" ο άσος από το Άκρον του Οχάιο και πρόσθεσε.

"Είμαι νικητής και αυτό είναι που μετράει. Θέλω απλά να κερδίζω. Προς το παρόν είμαι σε μια κατάσταση που αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Νιώθω πολύ άνετα με τα άτομα που με περιτριγυρίζουν. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου, το Μαϊάμι, την ομάδα. Γι αυτό είμαι εδώ αυτή τη στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα