NBA | Με το "ζόρι" οι Μάβερικς την Αλμπα

Φαίνεται τελικά ότι οι NBAers τα βρίσκουν "σκούρα" απέναντι στους Ευρωπαίους, καθώς οι Μάβερικς δυσκολεύτηκαν αρκετά να κάμψουν την αντίσταση της Αλμπα Βερολίνου, αλλά τελικά η παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι επικράτησε με 84-89.

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο η Αλμπα με ηγέτες τους Αλμπερτ Μιράγιες και Βούλε Αβντάλοβιτς, κοίταξε στα μάτια τους Μάβερικς και έκλεισε την πρώτη περίοδο όντας μπροστά με 23-21.

Η ομάδα του Ντάλας ανέβασε στροφές στην δεύτερη περίοδο, έχοντας για οδηγό στην επίθεση τον Ντάρεν Κόλισον και εκμεταλλευόμενη

στο έπακρο την αστοχία της Αλμπα στα τελευταία λεπτά, πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα έξι πόντων (39-45).

Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και το τρίτο δωδεκάλεπτο, με τους Μάβερικς να κρατούν μια διαφορά, αλλά να νιώθουν “καυτή” την ανάσα της ομάδας του Βερολίνου στην πλάτη τους.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες της Αλμπα δεν έδωσαν την δυνατότητα σε εκείνους των Μάβερικς να ξεφύγουν και έτσι η αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά θύμισε θρίλερ. Στο 38ο λεπτό οι Μάβερικς ήταν μπροστά μόλις με δύο πόντους (84-82). Ο Νιχάντ Νέντοβιτς 14 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έκανε το 84-86, αλλά ο Ντιρκ Νοβίτσκι με δύο εύστοχες βολές έντεκα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη έκανε το 84-88. Το τελικό 84-89 διαμόρφωσε ο Ντελόντε Ουέστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα