NBA | "Με τον Ρόουζ θα είμαστε... πεινασμένοι!"

Στο ημίχρονο έχαναν με 49-38, με την απουσία του Ντέρικ Ρόουζ να είναι για άλλη μια φορά αισθητή… Ωστόσο, στην επανάληψη πάτησαν γκάζι, επέβαλαν το ρυθμό τους, έπαιξαν άμυνα που... τσάκιζε κόκκαλα και με τους Ντενγκ, Νοά, Μπούζερ… μπροστάρηδες κατόρθωσαν να επιβληθούν 93-86 των Σέλτικς.

Αυτή ήταν η 15η νίκη της ομάδας του Σικάγο στα 22 ματς που έχει χάσει φέτος λόγω τραυματισμού ο περσινός MVP του μαγικού κόσμου… Πάντως, όπως φαίνεται το σύνολο του Τιμ Τιμποντό

είναι από… ατσάλι και δείχνει χαρακτήρα πρωταθλητή.

Ο Λουόλ Ντενγκ ήταν πρώτος σκόρερ και κορυφαίος των ταύρων με 26 πόντους, όμως ο Γιοακίμ Νοά ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά κάτω από τα καλάθια σε άμυνα και επίθεση… Ο Γάλλος σέντερ αγωνίστηκε 34 λεπτά, σημειώνοντας 17 πόντους με 5/6 δίποντα και 7/7 βολές! Παράλληλα, μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ… φιλοδώρησε με 3 τάπες τους αντιπάλους του. Ο Νοά εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους κέλτες, ωστόσο έδειξε να περιμένει πως και πως την επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ.

"Οπωσδήποτε θέλουμε να ξαναμπεί στα παρκέ ο Ντέρικ, αλλά ακόμα και όταν γυρίσει, το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο για εμάς", δήλωσε ο άσος του Σικάγο και πρόσθεσε: "Έχουμε ακόμα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια, πολλές μάχες. Με τον Ντέρικ πίσω, πρέπει να παίξουμε πεινασμένα. Και όταν παίζουμε έτσι, είμαστε πολύ δυνατοί για να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα