NBA | Ντερόν: "Μέτρησε η απουσία του Κιούμπαν..."

Το καλοκαίρι ο Ντερόν Ουίλιαμς βρέθηκε πολύ κοντά στους Μάβερικς, ωστόσο οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου δεν τον έπεισαν να πει το "ναι". Πάντως, στην τελική του απάντηση μεγάλο ρόλο έπαιξε και η... απουσία του Μαρκ Κιούμπαν από το καθοριστικό ραντεβού, όπως δήλωσε ο ίδιος ο 28χρονος πόιντ γκαρντ.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ των Νετς είχε συναντηθεί στη Νέα

Υόρκη με τον τεχνικό του Ντάλας, Ρικ Καρλάιλ, τον πρόεδρο Ντόνι Νέλσον και τον Μάικλ Φίνλεϊ, ο οποίος πλέον είναι παράγοντας στους Μαβς. Ο Ντερόν διατύπωσε μερικά ερωτήματα, αλλά δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση και γι’ αυτό τώρα υποστήριξε πως εάν στις διαπραγματεύσεις συμμετείχε και ο Κιούμπαν, τότε υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να αγωνιζόταν αυτή τη στιγμή στο πλάι του Ντιρκ Νοβίτσκι!

Κιούμπαν θα μπορούσε να απαντήσει πολλές από τις ερωτήσεις που είχα εγώ και ο ατζέντης μου σχετικά με το μέλλον της ομάδας οι οποίες δεν απαντήθηκαν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του άσου του Μπρούκλιν, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: "Σίγουρα η απουσία του μέτρησε αρνητικά για εμένα. Εάν ήταν εκεί ίσως θα μπορούσε να με πείσει να υπογράψω στους Μάβερικς".

Keywords
Τυχαία Θέματα