NBA | Ντιο: "Κοιμάμαι στον καναπέ του Πάρκερ!"

Σαν άλλος Τζέρεμι Λιν, ο Μπόρις Ντιό δεν έχει βρει ακόμη σπίτι στο Σαν Αντόνιο και βολεύεται στο σπίτι του καλού του φίλου, Τόνι Πάρκερ.

Ο Ντιό φιλοξενήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή του καλού του φίλου και συμπαίκτη, Πάρκερ και μίλησε για το πως πήρε την απόφαση να πάει στους Σπερς αλλά και για το που μένει τώρα...

"Αρχικά πρέπει να πω ότι είχα φτάσει σε συμφωνία για τους όρους του buyout μου με τους Σάρλοτ Μπόμκατς. Μετά από αυτό ήξερα ότι πρέπει να πάρω γρήγορα μια απόφαση, γιατί

στο NBA έχεις μόλις 72 ώρες για να υπογράψεις σε μια νέα ομάδα, από την στιγμή που φύγεις από την παλιά σου ομάδα. Είχα αρκετές επιλογές, αλλά διάλεξα την ομάδα εκείνη στην οποία θα μπορούσα να προσαρμοστώ πιο γρήγορα. Το Σαν Αντόνιο έμοιαζε η καλύτερη δυνατή λύση για μένα", δήλωσε για την απόφασή του να συνεχίζει στους Σπερς.

"Προς το παρόν μένω στον καναπέ του Τόνι (σ.σ. Πάρκερ). Όπως ο Τζέρεμι Λιν (γέλια). Εχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Πάρκερ, θα κοιμάμαι στον καναπέ του αλλά θα πληρώνω τα έξοδα του φαγητού μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα