NBA | Παραλίγο "Ιταλός" ο Λιν!

Ο Τζέρεμι Λιν αποτελεί αναμφίβολα την... αποκάλυψη του φετινού NBA, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Νέας Υόρκης και έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Τα τωρινά δεδομένα όμως θα μπορούσαν να ήταν εντελώς διαφορετικά, εφόσον είχε αποκτηθεί τελικά από την Τέραμο, με την οποία είχε συμφωνήσει πριν λίγους μήνες και βρισκόταν μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Ιταλία!

"Πραγματικά, ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στην Τέραμο",

δήλωσε ο Αμερικανός με κινέζικη καταγωγή πόιντ γκαρντ, ο οποίος λόγω του λοκ άουτ στον "μαγικό κόσμο" έψαχνε ομάδα για να αγωνιστεί. Ωστόσο, η συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού "ενώ ετοίμαζα τη βίζα μου για να ταξιδέψω στην Ιταλία, έμαθα ότι τελικά προτίμησαν στη θέση μου τον Τσαρλς Τζένκινς", ανέφερε ο 23χρονος άσος.

"Τότε είπα πως δεν πρόκειται να πάω στην Ιταλία και ευτυχώς το λοκ άουτ έληξε μετά από λίγες ημέρες, οπότε αυτό ήταν υπέροχο", υπογράμμισε ο Λιν.

Πάντως, μεγάλη χαμένη της υπόθεσης βγήκε η Τέραμο, διότι εκτός από το γεγονός ότι δεν απέκτησε τον Τζέρεμι Λιν, ο οποίος αποδεικνύεται... λίρα εκατό για τους Νικς στο φετινό NBA, δεν κατάφερε να βοηθηθεί ούτε από τον Τζένκινς, ο οποίος έφυγε για το Γκόλντεν Στέιτ όπου άνηκε και ήταν υποχρεωμένος να πάει, μετά το τέλος της... απεργίας στον "μαγικό πλανήτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα