Τα... έχωσε ο Καζίμ σε Τούρκους οπαδούς

12:16 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την οργισμένη αντίδραση του Καζίμ Ρίτσαρντς προκάλεσαν σχόλια Τούρκων οπαδών στο διαδίκτυο, εξαιτίας της άποψή του ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τη Γαλατασαράι, το βράδυ της Πέμπτης (01/03) στο ΣΕΦ.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι και μετά το τέλος του ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο

twitter την άποψή του για το παιχνίδι.

«Καλό παιχνίδι απόψε. Αλλά ο Ολυμπιακός ήταν δυνατός στην έδρα του, ξεκίνησε πολύ γρήγορα, πετυχαίνοντας πόντους», έγραψε ο Καζίμ Ρίτσαρντς, αλλά τι το ήθελε;

Αμέσως, ακολούθησαν αρνητικά σχόλια και ύβρεις Τούρκων οπαδών, με τον άσο του Ολυμπιακού να αρχίζει ένα ρεσιτάλ απαντήσεων. Κατά σειρά έγραψε:

«Χα χα χα. Πολλοί ηλίθιοι υπάρχουν εδώ. Αν δεν θέλετε να δείτε την αλήθεια, κάντε με unfollow».

«Πρέπει να πω ψέματα ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά; Πουφ. Βρείτε μια ζωή. Ξεκίνησαν δυνατά για αυτό κέρδισαν. Δεν θέλω να πω κάτι κακό για τη Γαλατά».

«Είμαι οπαδός της Άρσεναλ, θα πρέπει να πω ψέματα και να πω ότι η Άρσεναλ παίζει εξαιρετικά φέτος επειδή τους υποστηρίζω; Όχι, ποτέ, γιατί δεν συμβαίνει».

«Τότε διαβάστε και σκεφτείτε, πριν μου απαντήσετε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και όπως είπα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε γρήγορα και δυνατά».

«Ένα λεπτό, επειδή είμαι οπαδός της Άρσεναλ θα πρέπει να πω ψέματα και να υποστηρίξω ότι η Τότεναμ δεν έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος;»

«Γαμ... τους χαιρέκακους. Πάντα γράφουν μαλ..., το ξέρουν αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα