NBA | Πρόβλημα με Γκρέιντζερ

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα αναγκαστεί να μείνει για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα ο Ντάνι Γκρέιντζερ, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα του NBA, στο αυριανό παιχνίδι των Πέισερς με τους Ράπτορς στο Τορόντο.

Ο 29χρονος φόργουορντ δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, καθώς οι ενοχλήσεις δεν… λένε να υποχωρήσουν. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Αμερικανό

σταρ της ομάδας της Ιντιάνα από τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος, γι’ αυτό και στη φετινή προετοιμασία ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, με συνέπεια να πάρει χρόνο συμμετοχής σε δύο μόλις αγώνες.

Πάντως, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάποια λύση, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκρέιντζερ θα απουσιάσει από το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Πέισερς, ενώ παραμένει άγνωστο το διάστημα που θα χρειαστεί ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αυτό, ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να το μάθουμε σύντομα, αφού το αστέρι της Ιντιανάπολις θα ζητήσει και τη γνώμη ενός άλλου γιατρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα