NBA | Ρόουζ: "Σκάψαμε το λάκκο μας..."

Οι Μπουλς αδυνατούσαν να σταματήσουν τον... αφηνιασμένο Χάουαρντ, ήταν εξαιρετικά άστοχοι σε λέι απ και τρίποντα και παράλληλα έβλεπαν τον ηγέτη τους να μην... τραβάει, με συνέπεια να δεχτούν ηχηρή "σφαλιάρα" από τους Μάτζικ μέσα στο Σικάγο.

Έτσι, λοιπόν, το νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων των γηπεδούχων έλαβε άσχημο τέλος από τους "μαγικούς" του Ορλάντο, που έπιασαν από τα... κέρατα τους "ταύρους".

"Βγήκαμε πολύ υποτονικά στο παρκέ απόψε. Ουσιαστικά πέσαμε στην τρύπα και δεν είχαμε τρόπο να σκάψουμε για να βγούμε από εκεί", σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Ντέρικ Ρόουζ,

ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγήσει στη νίκη για άλλη μια φορά.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ μπορεί να σκόραρε 17 πόντους και να μοίρασε 9 τελικές πάσες σε 36 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο ήταν σε κακή βραδιά, αφού είχε μόλις 6/22 εύστοχα δίποντα και 2/6 τρίποντα.

"Προσπαθήσαμε να τους αποσυντονίσουμε και να τους μπερδέψουμε, αλλά είναι μια ομάδα που δεν την ενδιαφέρει αν θα την εμποδίσεις να σουτάρει τρίποντα. Θα σουτάρουν ούτως ή άλλως", ανέφερε ο απογοητευμένος Ρόουζ, με τους Μπουλς να έχουν πλέον ρεκόρ 33-9.

Keywords
Τυχαία Θέματα