NBA | Στο... πλάι του Κόμπε συμπαίκτες και αντίπαλοι

Ο Κόμπε Μπράιαντ είναι συντετριμμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του, που κατά πάσα πιθανότητα είναι ρήξη αχίλλειου τένοντα, γι' αυτό συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν μέσω μηνυμάτων που έγραψαν στο twitter.

Συγκεκριμένα, οι Λεμπρόν Τζέιμς, Πάου Γκασόλ, Μέτα Ουόρλντ Πις και Αντρέ Ιγκουοντάλα είναι ορισμένοι από τους πολλούς που ευχήθηκαν τα καλύτερα στον "Black Mamba".

"Κρίμα! Αισθάνομαι άσχημα για τον Κόμπι. Αν υπάρχει

κάποιος που μπορεί να επιστρέψει από έναν τέτοιο τραυματισμό είναι αυτός. Τις καλύτερες ευχές μου", ανέφερε ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι, ΛεΜπρον Τζέιμς.

"Δύσκολες στιγμές μετά τον τραυματισμό του Κόμπι. Του εύχομαι καλή ανάρρωση. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ", είπε από τη μεριά του ο συμπαίκτης του στους Λέικερς, Πάου Γκασόλ.

"Κόμπι, είναι απλώς μια στραβοτιμονιά στο δρόμο. Σε ευχαριστούμε που μας έχεις περάσει το πνεύμα σου. Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψεις πολύ γρήγορα. Την αγάπη από όλη την οικογένεια Αρτέστ", ήταν το μήνυμα του επίσης συμπαίκτη του, Μέτα Ουόρλντ Πις.

"Οι προσευχές μου στον αδερφό μου, Κόμπι Μπράιαντ. Εύχομαι τα καλύτερα", έγραψε ο γκαρντ/φόργουορντ των Νάγκετς, Αντρέ Ιγκουοντάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα