NBA | "Θα γλιτώσω πολλά λεφτά από την συνταξιοδότηση του Στερν"

Με χιούμορ αντιμετώπισε την απόφαση του Ντέιβιντ Στερν να αποσυρθεί από την θέση του κομισάριου του NBA, ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιουμπάν.

Ο Ντέιβιντ Στερν τον Φεβρουάριο του 2014 αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί από την θέση του κομισάριου του ΝΒΑ που βρίσκεται από το 1984, με τον νυν αναπληρωτή Ανταμ Σίλβερ να είναι ο επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί. Ο Μαρκ Κιουμπάν δήλωσε αστειευόμενος ότι αυτό που περιμένει από την συνταξιοδότηση του

Στερν είναι να γλιτώσει πολλά χρήματα από τα πρόστιμα.


"Οπως είπα και στο Συμβούλιο των Ιδιοκτητών, περιμένω να γλιτώσω πολλά χρήματα τώρα που αποχωρεί. Νομίζω ότι έμαθα πολλά από αυτόν, όπως τι κουλούρια του άρεσαν να έχει στο γραφείο του και τι τον εκνευρίζει – και αυτός έμαθε πολλά από εμένα", δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς και συνέχισε λέγοντας:
"Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τον Ντέιβιντ. Ο Ντέιβιντ έχει αφήσει την σφραγίδα του στο ΝΒΑ και σίγουρα θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος. O Ανταμ Σίλβερ θα κάνει σπουδαία δουλειά στη διαδοχή του. Νομίζω ότι αν τα πράγματα πάνε όπως θέλουμε η μεγαλύτερη απόφαση θα είναι σε ποιο τρόπαιο να δώσουμε το όνομα του Ντέιβιντ.

Θα πρότεινα το "Αυτός που δέχτηκε τα περισσότερα πρόστιμα σε μία σεζόν", αλλά πιθανότατα δεν θα είναι δική μου η απόφαση. Όπως είπε όμως και στη συνάντησή μας έχει πολλές γκρίζες τρίχες να δείξει από τις 13 σεζόν που βρίσκομαι εγώ στη λίγκα και περιμένει αρκετές από αυτές να ξαναγίνουν καστανές την στιγμή που θα αποσυρθεί και επίσημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα