Χολέβας: Στο πρώτο μέρος ήμασταν σκ...α

12:32 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο 90' την Μονπελιέ εκτός έδρας με 2-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Χοσέ Χολέβας δεν ξεχνά πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του λιμανιού ήταν κακή με τον ίδιο να μην διστάζει να παραδεχτεί πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν σκατά.

Σε δηλώσεις του ο αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε: "Το να νικήσουμε την Μονπελιέ ήταν πολύ σημαντικό, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ένιωσα ότι σκεφτόμαστε

αυτό. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί, δεν παίξαμε καλά και μπορώ να πω ότι σε αυτό το διάστημα ήμασταν σκατά. Ήμασταν τυχεροί που σκόραραν μόνο ένα γκολ στο κακό μας διάστημα.
Νομίζω ότι η αρχική μας προσπάθεια ήταν αρκετά καλή για την ισοπαλία. Ωστόσο, ισοφαρίσαμε αρκετά νωρίς και μετά από μια απίστευτη προσπάθεια από τον Αμπντούν και τη φανταστική πάσα που έβγαλε στον Κώστα πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα αλλάξαμε όλα. Δεχθήκαμε το γκολ, το σκορ έγινε 1-0 και μετά αρχίσαμε να τρέχουμε. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάναμε από το πρώτο λεπτό, παρά το γεγονός πως ότι έχουμε μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας, όλοι ξέρουν πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Θυμηθείτε την απόδοση που είχαμε την περσινή χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο".
Για την συνέχεια στον όμιλο, ο Χολέβας δήλωσε: "Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να το βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Το επόμενο παιχνίδι με την Μονπελιέ είναι ακόμη πιο σημαντικό. Εάν χάσουμε ή δεν νικήσουμε στο ‘Γ. Καραϊσκάκης', η νίκη που κάναμε στην Γαλλία μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα