NBA | Τσάντλερ, η επιστροφή!

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Ουίλσον Τσάντλερ -επιτέλους- επαναπατρίζεται για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων που θα του αποφέρει περί τα 37 εκατομμύρια δολάρια!

Αφού αναγκάστηκε να μείνει στην Κίνα μέχρις ότου ολοκληρωθείη σεζόν -λόγω του περιοριστικού κανονισμού της Ομοσπονδίας- εντέλει έγινε εκείνο το οποίο λίγο πολύ όλοι περίμεναν... Επέστρεψε στους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι άλλωστε κατείχαν και τα δικαιώματά του από πέρσι, όταν και αποφάσισε -ελέω λοκ-άουτ- να αγωνιστεί στο κινεζικό πρωτάθλημα!

Εξάλλου, δεν υπήρχε άλλη ομάδα

που να εκφράσει τόσο ζωηρό ενδιαφέρον για τον 24χρονο φόργουορντ, με την πρόταση των "Σβόλων" να τον καλύπτει απόλυτα και να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο ύψους 37 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ως εκ τούτου, ο Ουίλσον Τσάντλερ επιστρέφει... στον τόπο του εγκλήματος, το Ντένβερ, όπου μετακόμισε έπειτα στο πλαίσιο της ανταλλαγής του με τον Καρμέλο Αντονι... Ο Κώστας Κουφός αποκτά έναν εξαιρετικό συμπαίκτη και οι Νάγκετς ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό, προχωρώντας σε μία σπουδαία μεταγραφή!

Keywords
Τυχαία Θέματα