Α ΕΣΚΑ | Τσεκούρας: "Ο Σπόρτιγκ είναι το φαβορί..."

Ο Σπόρτιγκ φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΣΚΑ ύστερα από την συμπλήρωση 21 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και ο Βασίλης Τσεκούρας με δηλώσεις του στο superbasket.gr τόνισε πως η ομάδα του είναι το φαβορί.



Πήρατε μία εύκοληεπί της Κηφισιάς, καθώς απο το 5' είχατε διψήφια διαφορά (0-10)...

"Εμείς την κάναμε εύκολη γιατί ήμασταν σοβαροί και είχαμε δουλέψει ένα συγκεκριμένο

πλάνο όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας και αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Σίγουρα η Κηφισιά είναι μία απο τις πιο αδύναμες ομάδες, αλλά αν προσέξετε μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές έχει δυσκολέψει πολύ πολλές ομάδες στην έδρα της και κέρδισε και την Ηλιούπολη.

Μετά και την ήττα του Άρη Πετρούπολης ξεφύγατε με δύο βαθμούς...

"Πραγματικά ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη η νίκη της Ηλιούπολης μέσα στην Πετρούπολη, αλλά αυτό δεν λέει κάτι ακόμα. Στην αρχή όταν μας είπαν ότι έχασε η Πετρούπολη δεν το πιστεύαμε, καθώς νομίζαμε ότι είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά ευτυχώς για μας ήταν πραγματικότητα. Είμαστε φαβορί και το πιστεύουμε πολύ, αλλά ότι και να γίνει στο τέλος το σίγουρο είναι ότι θα τα έχουμε δώσει όλα".

Απομένουν πέντε αγωνιστικές ως το τέλος του πρωταθλήματος...

"Εχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς. Με σοβαρότητα, πάθος και σεβασμό προς τους αντιπάλους μας. Και επειδή έχει γίνει πολύ ντόρος με το τραγούδι "We are the champions" που παίζεται στην έδρα του Άρη Πετρούπολης, θα σου πω ότι εμείς περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο και ακούμε πολύ μουσική μετά την προπόνηση με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Έχουμε και τον Αντώνη τον Ένεζλη με την κιθάρα του που είναι και μεγάλο ταλέντο. Επομένως εκτός απο τις μπαλάντες του Αντώνη, ακούμε το "φωτιά με φωτιά" και το "Final countdown" τώρα τελευταία. Το "we re the champions" θα ακουστεί μόνο αν πάρουμε το πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχουμε πάρει τίποτα όμως. Η ώρα πάντως πλησιάζει".

Το ματς στη Ζωφριά με τον ΔΑΣΑΛ είναι το ματς-κλειδί κατά τη γνώμη σου;

"Το παιχνίδι με τον Δασάλ είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι ένα απο τα πέντε. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Προέχει το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο και θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε και να έχουμε κάνει το πρώτο βήμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα