Α2 | ΑΕΚ: Τελειώνει του Καράμπουλα και... εκλογές

Στα κιτρινόμαυρα είναι έτοιμος να "ντυθεί" ο Βαγγέλης Καράμπουλας (κάτι που ήδη έχει κάνει ο Στάθης Παπαδιονυσίου), αφού πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ενώ και οι Δέσπος-Κοψαύτης θα παραμείνουν στην Ενωση, με την τελευταία να κινείται σε ρυθμούς... εκλογών.

Το "χτίσιμο" της νέας ΑΕΚ εν όψει της προσεχούς σεζόν προχωρά με γοργούς ρυθμούς και τα κομμάτια του παζλ

ένα-ένα μπαίνουν στη θέση τους... Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Βαγγέλη Ζιάγκου στο "τιμόνι" της ομάδας και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Πολυτάρχου, Φαλέκα, Γκιζόγιαννη και Κουκουράβα, οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν την αρχή και στις προσθήκες δίνοντας τα χέρια με τον Στάθη Παπαδιονυσίου του Δούκα!

Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι της Ενωσης θεωρούν... σχεδόν "δικό" τους τον Βαγγέλη Καράμπουλα, αφού και ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Βέβαια, εκκρεμεί η συνάντηση του πολύπειρου "μπόμπερ" με τη διοίκηση της μέχρι πρότινος ομάδας του, της Νέας Κηφισιάς, όπου πιθανότατα θα του κατατεθεί και συγκεκριμένη πρόταση. Ωστόσο, η απόφαση του Καράμπουλα είναι σχεδόν απίθανο θα διαφοροποιηθεί, εκτός και αν η πρόταση της ΑΕΝΚ είναι υπερβολικά μεγάλη... Ετσι, ο ηγέτης της φετινής πρωταθλήτριας της Α2 θα αποτελέσει πιθανότατα τη δεύτερη -και πολύ "ηχηρή"- προσθήκη της "βασίλισσας".

Ζιάγκος, Ντικούδης και Χήνας κινούνται πλέον για την απόκτηση ακόμη δύο... πενταδάτων, ενός βασικού πόιντ γκαρντ και ενός βασικού σέντερ! Η περίπτωση του Νίκου Γκίκα -που αποτέλεσε τον πρώτο στόχο για τα πλέι μέικερ- ουσιαστικά εγκαταλείφθηκε, αφού ο ταλαντούχος γκαρντ "ψάχνεται" για ομάδα Α1. Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί από γκαρντ οι Κουμπούρας, Μπατής και Νίκου, ενώ για τη θέση του ψηλού οι Δεληγιάννης και Χαρισμίδης... Ωστόσο, οι ιθύνοντες δεν βιάζονται καθώς θα "ψωνίσουν" από το πάνω ράφι -ήτοι από Α1- γι' αυτές τις δύο θέσεις και θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή... Εξάλλου, η επάνδρωση του φετινού ρόστερ εφαρμόζεται με το βλέμμα στραμμένο από τώρα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία...

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, οι Δημήτρης Δέσπος και Γιώργος Κοψαύτης θα βρίσκονται -όπως επιθυμούσε διοίκηση και τεχνική ηγεσία- και την επόμενη σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο πρώτος είναι θετικός στο να συνεχίσει, ενώ όσον αφορά στον δεύτερο ναι μεν θα παραμείνει αλλά το συμβόλαιό του θα διαμορφωθεί ανάλογα και με το χρόνο επανόδου του μετά το σοβαρό τραυματισμό... Επιπλέον, υπάρχει σκέψη και για ανανέωση του συμβολαίου του Αγγελου Σιαμανδούρα ως τρίτου ψηλού, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες...

Βέβαια, τα πάντα θα επισημοποιηθούν από την προσεχή Δευτέρα (10/6) και έπειτα, δηλαδή μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, οπότε και θα εκλεγεί η νέα διοίκηση η οποία θα "τελειώσει" και τα τυπικά των υποθέσεων (ανανεώσεις, μεταγραφές, κλπ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα