Η μεταγραφή της χρονιάς

Δεν χωράνε απλά όλοι οι… καλοί. Επιβάλλεται να είναι εδώ, γιατί εδώ είναι το μπάσκετ. Κι αν λέμε για… καλούς, ο Δημήτρης Κατσιώνης είναι από τους κορυφαίους.
Πρωτοβρεθήκαμε στα ηλεκτρονικά μπασκετικά στέκια όταν έγραφε τις απόψεις του (τεκμηριωμένα και με οξύτητα στην κρίση) σε ένα blog που είχαμε στήσει μέσα στο basketblog.gr, στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, όταν… πειραματιζόμασταν και ψάχναμε να βρούμε τρόπους να… οργανωθούμε.

Υπέγραφε ως Δημήτρης Κατς #4.

Είπαμε να βρεθούμε αλλά οι συνθήκες δεν ευνόησαν τον… γάμο. Του βγήκε σε καλό, αφού επέλεξε να… τεκνοποιήσει. Δημιούργησε το Hoopfellas, το "παιδί του", όπως λέει.
Ήταν γραφτό να ξανασυναντηθούμε. Κι ο Δημήτρης Κατσιώνης είναι ο νέος αρθρογράφος μας. Δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά μακάρι το μπάσκετ που ξέρει αυτός (και τη σεμνότητά του) να το ήξεραν οι μισοί από τους δημοσιογράφους.

Τέλος πάντων. Καλώς ήρθες Δημήτρη, μας κάνεις καλύτερους. Γιατί εμείς εδώ έχουμε έναν στόχο: Να μαζέψουμε όλους τους μπασκετικούς που έχουν κάτι να πουν. Κι ο Δημήτρης έχει να πει πολλά.
Όσοι δεν έτυχε να τον διαβάσετε μέχρι τώρα θα εντυπωσιαστείτε με τον τρόπο που γράφει, με τις γνώσεις, με τις μπασκετικές του αναλύσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα