ΑΕΚ | Επίσημα στο τιμόνι ο Παπαδόπουλος!

Νέος τεχνικός της ΑΕΚ είναι και επισήμως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Γεωργαντζόγλου και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ.

Ο 40χρονος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της "Ένωσης" μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας στο πλάι του τον Αλέξανδρο Παπαδάτο. Η διοίκηση της ομάδας έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Καραγιάννη, την οποία υπέβαλε έπειτα από την ήττα που γνώρισε στο Μετς από το Παγκράτι.

Ο Παπαδόπουλος

δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής και παράλληλα τόνισε πως είναι πρόκληση να δουλεύεις για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η "βασίλισσα" στόχους της.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Καραγιάννη και ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μαζί με τον Αλέξανδρο Παπαδάτο.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας τον Βασίλη Γεραγωτέλη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε για την συνεργασία του με την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι τιμή που είμαι στην ΑΕΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση να δουλεύεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στόχοι της, αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, θα κάνω ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»."

Keywords
Τυχαία Θέματα