ΑΕΚ | "Να πληρώσει ή να αποχωρήσει ο Φιλίππου"

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου για τον Γιάννη Φιλίππου, τονίζοντας μέσω ανακοίνωσής της ότι ο τελευταίος έχει δύο επιλογές... Είτε να πληρώσει όλα όσα του αναλογούν, είτε να παραδώσει τις μετοχές του.

Αφορμή για την ανακοίνωσε της ΑΕΚ, αποτέλεσε η επιστολή που απέστειλε σε μπασκετικό site ο εκπρόσωπος του κ. Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

"Με

τον κύριο Καραμανλή επικοινώνησε ο αντιπρόεδρος της KAE κύριος Αλεξιου παρουσία του κυρίου Δημήτρη Χατζηχρήστου, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι ποιος θα πληρώσει για να εγκριθούν αυτοί οι τέσσερις ισολογισμοί από τους oρκωτούς λογιστές και σίγουρα δεν είναι υπεύθυνη γι’ αυτό η προσωρινή διοίκηση της KAE, της οποίας η θητεία λήγει στις 22 Μαΐου του 2012, βάση της απόφασης του πρωτοδικείου Αθηνών.


Γι’ αυτό, λοιπόν, κύριε Λαμπρόπουλε, ο μέτοχος κύριος Φιλίππου δεν έχει μόνο ηθική ευθύνη να πληρώσει για όλα αυτά τα έξοδα αλλά και ουσιαστική, γιατί κρατάει τις μετοχές της oμάδας εδώ και χρόνια, ενώ δεν δίνει ούτε χορηγία στην ομάδα αυτή. Αντίθετα, η εταιρεία του διαφημίζεται σε άλλες KAE και το γνωρίζετε καλά αυτό.
Άρα για να σταματήσει το κρυφτούλι, καλούμε τον κάτοχο του 90% των μετοχών της KAE AEK, κύριο Γιάννη Φιλίππου, ή να πληρώσει για όλα αυτά τα έξοδα που χρειάζονται (όπως αναλύονται στην επιστολή του κυρίου Καπετανόπουλου) μέχρι τις 19 Μαΐου που λήγει το πρωτάθλημα, ή να παραδώσει τις μετοχές του στην προσωρινή διοίκηση της KAE, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, όπως άλλωστε μας είπε ο εκπρόσωπος του κύριος Λαμπρόπουλος στην Γενική Συνέλευση της KAE της 27ης Mαρτίου 2012, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. κυρίου Νίκου Σταθάκου.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχουμε λόγο να συνεχίσουμε στην διοίκηση της KAE μετά τις 22 Μαΐου που λήγει η θητεία μας, αλλά ο κύριος Γιάννης Φιλίππου θα είναι υπόλογος στον κόσμο της AEK αν η ομάδα δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της A1.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ"


Η πλευρά της "Ενωσης" τονίζει ότι έχει ενημερώσει γραπτώς τον κ. Λαμπρόπουλο για το τι πρέπει να γίνει από τις 12 Απριλίου του 2012, αναφέροντας:

"Με αφορμή επιστολής του κυρίου Λαμπρόπουλου σε μπασκετικό site, σχετικά με το θέμα της εξυγίανσης, η προσωρινή διοίκηση της KAE AEK του υπενθυμίζει ότι από τις 12 Απριλίου 2012 ο νομικός μας και μέλος του Δ.Σ., κύριος Kαπετανόπουλος, έχει ενημερώσει γραπτώς τον κύριο Λαμπρόπουλο για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει, ως ακολούθως:
“”Προς Σωκράτη Λαμπρόπουλο, εκπρόσωπο του κ. Φιλίππου,
Για την υπεύθυνη ενημέρωσή σας σχετικά με το θέμα της εξυγιάνσεως της Κ.Α.Ε. που μου έχει ανατεθεί από το προσωρινό Δ.Σ. , σας εκθέτω τα ακόλουθα:
1.- Κατά την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, για δημόσια προσφορά κινητών αξιών (μετοχών κ.λ) στο κοινό, μέχρι του ποσού των 2,5 εκ ευρώ δεν απαιτείται η διαδικασία του Ν.3401/2005 που είναι δαπανηρή και χρονοβόρα, αλλά θα πρέπει να συνταχθεί απλό Πληροφοριακό Σημείωμα που θα αναρτηθεί στην ιστ

Keywords
Τυχαία Θέματα