ΑΕΚ | Τζόλος: "Νίκες και στα εννιά ματς μέχρι το τέλος"

Το πρωτάθλημα της Α2 έχει μπει στην τελική του ευθεία και ο Βαγγέλης Τζόλος, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανερυθραϊκού, ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι το 9 στα 9 μέχρι το τέλος...

Παράλληλα, ο ταλαντούχος γκαρντ ζήτησε και την συμπαράσταση του κόσμου της Ενωσης, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε "αυτός μας δίνει δύναμη"...

Ο Βαγγέλης Τζόλος, μιλώντας στην "Κιτρινόμαυρη Ωρα των εργαζομένων", αναφέρθηκε...

...στη νίκη επί του Πανερυθραϊκού: "Ηταν

ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Πανερυθραϊκός. Εμείς, από την πλευρά μας, ήμασταν προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τα όσα μας είχε πει ο προπονητής μας πριν από το τζάμπολ και καταφέραμε να φτάσουμε σχετικά εύκολα στη νίκη".

...στη συνέχεια της ομάδας του: "Το πρωτάθλημα έχει μπει πλέον για τα καλά στην τελική του ευθεία. Εχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια και θα πρέπει να κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά. Θέλουμε, αν καταστεί εφικτό, να πάρουμε τη νίκη και στα εννιά".

...στους φιλάθλους της ΑΕΚ και τη στήριξή τους: "Θέλουμε τον κόσμο μας να είναι πάντα μαζί μας. Να μας ακολουθεί όπου κι αν παίζουμε και να συμπαραστέκεται, όπως κάνει μέχρι στιγμής, γιατί αυτό μας δίνει δύναμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα