ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σμιθ: "Θέλω το κύπελλο πάση θυσία"

Λαχτάρα και δίψα για να σηκώσει την πρώτη του κούπα έχει ο Στίβεν Σμιθ, ο οποίος έκανε σαφές ότι θέλει το κύπελλο πάση θυσία, ωστόσο όπως ανέφερε "προέχει το Μαρούσι"...

Μιλώντας στην "Πράσινη", ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, σχολίασε τον επικείμενο πρώτο τελικό της χρονιάς με τον "αιώνιο" αντίπαλο... "Θέλω το Κύπελλο πάση θυσία. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Μαρούσι. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Μετά θα έχουμε πολύ λίγες ημέρες προετοιμασίας για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εναν τελικό που θέλουμε να κερδίσουμε. Το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο. Πολύ ανταγωνιστικό. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε πολύ στις λεπτομέρειες γιατί είναι ένα ματς που κρίνει έναν τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι στην ίδια θέση με εμάς. Και εκείνοι θα πρέπει να προετοιμαστούν πολύ καλά. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο".

Μάλιστα, ο Στίβεν Σμιθ εξήγησε και τον λόγο που τον κάνει να θέλει το κύπελλο ακόμα περισσότερο... "Θέλω να κερδίσω πάση θυσία. Να παίξουμε καλά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα είναι μια φοβερή εμπειρία. Η πρώτη σε τέτοιου είδους παιχνίδι. Εχασα και το παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό θέλω ακόμα περισσότερο την νίκη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Πρώτα, όμως, υπάρχει μπροστά μας το ματς με το Μαρούσι και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα