ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Ολοκληρώθηκε με... ρακί η προετοιμασία εν όψει Ηρακλείου!

Η Αγία Παρασκευή χθες έκανε την τελευταία της προπόνηση καθώς σήμερα (16/3) θα υποδεχτεί το Ηράκλειο, το οποίο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο κλειστό του Κοντόπευκου, με τον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Ράλλη να κερνάει την ΚΑΠ κρητικό τυρί και... ρακί!

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΠ:

"Πανέτοιμη για την αυριανή (16/3) "μάχη" με το σκληροτράχηλο Ηράκλειο είναι η ΚΑΠ, η οποία ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής (15/3) την προετοιμασία

της εν όψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Η ΚΑΠ θα παρουσιαστεί πάνοπλη, καθώς το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρης-Διδάχος δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών της τελευταίας στιγμής (σ.σ. πλην του μόνιμου απόντα Άρη Κορωνίδη, που συνεχίζει την ενδυνάμωση μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στη μέση).

Ωστόσο, η αποψινή προπόνηση είχε και μία απρόσμενη, αλλά ευχάριστη συνάντηση και μάλιστα με... κρητικά κεράσματα! Και αυτό διότι πριν από την προπόνηση της ΚΑΠ, στο κλειστό του Κοντόπευκου πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση και το Ηράκλειο, η αποστολή του οποίου δια χειρός του κόουτς Βασίλη Ράλλη κέρασε την ομάδα μας παραδοσιακό κρητικό τυρί, αλλά και ένα μπουκάλι γνήσιο κρητικό ρακί! Έτσι, προτού οι παίκτες μας πατήσουν στο παρκέ για προπόνηση, ήπιαν και μία... γουλιά από το -εξαιρετικό είναι η αλήθεια- ρακί!

Ο πολύπειρος σέντερ της ομάδας μας Κώστας Βαρδαβάς, ο οποίος ανδρώθηκε μπασκετικά στο Ηράκλειο και μάλιστα αγωνιζόμενος εκεί 3 χρόνια στην Α1, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ (www.kap-bc.gr) για την αναμέτρηση με την παλιά του ομάδα:

"Επιστρέφουμε στο "σπίτι" μας έπειτα από μία αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα στον Φιλαθλητικό και όπως πάντα η ΚΑΠ έχει στόχο να επικρατεί στα εντός έδρας ματς, μπροστά στον κόσμο της. Το Ηράκλειο δείχνει ανεβασμένο, μετά και τη νίκη του απέναντι στον Κόροιβο και αναμφίβολα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς για τη νίκη, το κίνητρο της παραμονής. Έχει μία αξιοπρεπή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και έρχεται να μας αντιμετωπίσει για να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί από το παιχνίδι... Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο ρεκόρ της ομάδας στα εντός έδρας ματς, αφού μέχρι τώρα μετράμε 6 νίκες σε 9 αναμετρήσεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να "χτυπήσουμε" τη νίκη, με την οποία θα "κλειδώσουμε" -όχι μαθηματικά, αλλά... ουσιαστικά- την παραμονή μας στην Α2!".

Keywords
Τυχαία Θέματα